Goede doelen 2013

HomeRide
Homeride De HomeRide is een wielertocht van 500 kilometer langs acht Ronald McDonald Huizen en Ronald McDonald Vakantielocaties. Een non-stop fietstocht van Groningen naar Maastricht. Je fietst in een team; als Full Rider of in estafettevorm. Er rijden altijd minimaal twee renners per team. Voor een goed teamgevoel is het mooi om te starten en te finishen met het volledige team. Naast de lange afstand is het een extra uitdaging dat je 's nachts fietst. De opbrengst komt geheel ten goede aan het Ronald McDonald Kinderfonds.
Stichting KIDS Zwolle
Stichting Kids Zwolle Stichting KIDS Zwolle heeft als doel om bewegingsactiviteiten te ontwikkelen en uit te voeren voor kinderen die niet terecht kunnen bij de regulieren sportverenigingen, vanwege motorische achterstand, fysieke beperking of chronische ziekte. Deze kinderen kunnen terecht bij Kidsclub, Sport Extra en ClubExtra. In 2014 bestaat KIDS Zwolle 10 jaar. Dat viert de stichting met activiteiten rondom de Zwolse Halve Marathon en tot slot nog een feestje voor de kids en hun ouders en verzorgers in oktober!
Ster van Zwolle Toereditie
Ster van Zwolle Toereditie Stichting Sport Evenementen organiseert op 24 mei 2014 in samenwerking met Toerclub Swolland voor het eerst een toereditie van de wielerklassieker Ster van Zwolle. De routes van de Ster van Zwolle Toereditie gaan vanuit Zwolle richting het fraaie Salland, via het Vechtdal naar Hasselt om vervolgens in de prachtige entourage van dijk- en polderlandschap te finishen in Zwolle. In de lange afstand (130 km) is de Lemelerberg opgenomen. De routes van de Ster van Zwolle Toereditie zijn duidelijk gepijld en ook beschikbaar voor GPS-apparaten.