Nieuws

Gepubliceerd op zaterdag 4 februari 2017 om 21:06
Freddy Eikelboom heeft zaterdag tijdens het SportGala Zwolle uit handen van Teun Bouwhuis, sportbestuurder van het jaar 2015, een Laurus-sportprijs in ontvangst mogen nemen. De Zwolse sportbestuurder kreeg de onderscheiding op voorspraak van SportGala-juryvoorzitter en wethouder René de Heer, jurysecretaris Nico Rienks en jurylid Mariska Pekkeriet (juridische expertise) als blijk van waardering en erkentelijkheid voor zijn verdiensten voor de Zwolse sport.
Gepubliceerd op zaterdag 4 februari 2017 om 21:03
De sportstimuleringsprijs 2016 is zaterdagavond in de wacht gesleept door Zwollywood Sticks. De E-hockeyers, die dit seizoen voor het eerst meedoen aan de speciale competitie, bleven tijdens de verkiezing Rugby Club Zwolle en Topvolleybal Zwolle nipt voor. Het publiek in het Landstede Sportcentrum reageerde enthousiast op de uitslag.
Gepubliceerd op zaterdag 4 februari 2017 om 20:56
In een volgepakt Landstede Sportcentrum is ‘Cycle4Girls’ zaterdagavond uitgeroepen tot het sportiefste ondernemersinitiatief van 2016. Tijdens de zesde editie van het SportGala Zwolle kregen Cynthia Schultz en Marijn de Vries de bijbehorende prijs uit handen van wethouder René de Heer en VVD-kamerlid Malik Azmani.
Gepubliceerd op zaterdag 4 februari 2017 om 20:47
Het Gouden Sportboek van de gemeente Zwolle is weer een groot aantal krabbels rijker. Kort voor het hoofdprogramma van het SportGala Zwolle mochten zaterdag maar liefst twintig individuele sporters, drie duo’s en twee ploegen, op basis van hun prestaties in 2016, hun handtekening zetten in het boek. En van die Zwolse sporters liet het merendeel die kans niet onbenut.
Gepubliceerd op vrijdag 3 februari 2017 om 16:03
Meer dan tachtig horeca- en beveiligingsstudenten van Landstede zorgen er zaterdag 4 februari mede voor dat het SportGala Zwolle in het Landstede Sportcentrum een succes wordt. Zij helpen mee bij de ontvangst, de bediening, de beveiliging, in de keuken en bij de opbouw en afbouw. “We krijgen 1.300 mensen over de vloer en zonder die studenten is het niet te doen”, zegt organisator Rob Heethaar van Sportief Zwolle. “De samenwerking is perfect.”
Gepubliceerd op donderdag 26 januari 2017 om 10:30
De belangstelling voor het SportGala Zwolle blijft nog elk jaar groeien. Ruim een week voor de zesde editie, die zaterdag 4 februari in het Landstede Sportcentrum wordt gehouden, meldt organisator Sportief Zwolle met trots dat er al 1.300 kaarten zijn verstrekt. Dit betekent dat het evenement is uitverkocht! Kaarten bestellen via www.sportgalazwolle.nl is dan ook niet meer mogelijk.
Gepubliceerd op vrijdag 20 januari 2017 om 16:00
Wie wordt de sportcoach van het jaar 2016? Herman van den Belt, Bert Bunnik of Mieke van der Sloot? Tijdens de zesde editie van het SportGala Zwolle op zaterdag 4 februari in het Landstede Sportcentrum wordt de winnaar bekend gemaakt. Heb jij al een stem uitgebracht via www.sportgalazwolle.nl/stemmen? Stemmen kan nog tot en met woensdag 25 januari!
Gepubliceerd op donderdag 19 januari 2017 om 16:00
De zesde editie van het SportGala Zwolle komt dichterbij. Zaterdag 4 februari verzamelt sportminnend Zwolle zich in het Landstede Sportcentrum. Wie gaan er die avond met de prijzen vandoor? Heb jij al gestemd via www.sportgalazwolle.nl/stemmen? En wat is volgens jou het sportiefste schoolinitiatief van 2016? Stemmen kan nog tot en met woensdag 25 januari!
Gepubliceerd op woensdag 18 januari 2017 om 16:00
Het aftellen is begonnen. De zesde editie van het SportGala Zwolle komt steeds dichterbij. Op zaterdag 4 februari worden in het Landstede Sportcentrum de Zwolse sporters in de spotlights gezet. Wie gaan er met de prijzen vandoor? Heb jij al een stem uitgebracht via www.sportgalazwolle.nl/stemmen? Op bijvoorbeeld jouw favoriet in de categorie sportvrouw van het jaar 2016. Stemmen kan tot en met 25 januari!
Gepubliceerd op dinsdag 17 januari 2017 om 16:00
Over ruim een week sluit de stemming voor het zesde SportGala Zwolle. Zaterdag 4 februari verzamelt sportminnend Zwolle zich in het Landstede Sportcentrum. En wie gaan er die feestelijke avond met de prijzen vandoor? Heb jij al een stem uitgebracht via www.sportgalazwolle.nl/stemmen? Wie verdient jouw stem in de categorie sportiefste ondernemersinitiatief? Stemmen kan tot en met 25 januari!