Nieuws

Gepubliceerd op maandag 16 januari 2017 om 16:00
Welke sportploeg gaat er met de prijs aan de haal? Hockey Club Zwolle, Landstede Basketbal of Swol 1894 Waterpolo? Tijdens de zesde editie van het SportGala Zwolle op zaterdag 4 februari in het Landstede Sportcentrum wordt bekend welk team de sportploeg van 2016 is geworden. Heb jij al een stem uitgebracht via www.sportgalazwolle.nl/stemmen? Stemmen kan tot en met 25 januari!
Gepubliceerd op zondag 15 januari 2017 om 16:00
De zesde editie van het SportGala Zwolle komt dichter en dichterbij. Op zaterdag 4 februari verzamelt sportminnend Zwolle zich in het Landstede Sportcentrum. En wie gaan er die avond met de prijzen vandoor? Heb jij al een stem uitgebracht via www.sportgalazwolle.nl/stemmen? Wie verdient volgens jou de sportstimuleringsprijs 2016? Stemmen kan tot en met 25 januari!
Gepubliceerd op zaterdag 14 januari 2017 om 16:00
Ook dit jaar zijn er weer drie talentvolle Zwolse sporters genomineerd voor de titel sporttalent van het jaar. Wie verdient jouw stem? Joël van Moerkerk, Luuk Peters of Maureen van der Woude? Tijdens de zesde editie van het SportGala Zwolle op zaterdag 4 februari in het Landstede Sportcentrum wordt de winnaar bekend gemaakt. Heb jij al een stem uitgebracht via www.sportgalazwolle.nl/stemmen? Stemmen kan tot en met 25 januari!
Gepubliceerd op vrijdag 13 januari 2017 om 16:00
Wie verdient jouw stem in de categorie sportvrijwilliger van het jaar? Jaap Sonnemans, Erna Terwisga en Bertus van der Weerd zijn de genomineerden. Tijdens de zesde editie van het SportGala Zwolle op zaterdag 4 februari wordt de winnaar bekend gemaakt. Breng nu jouw stem uit via www.sportgalazwolle.nl/stemmen! Stemmen kan tot en met 25 januari! En vergeet niet jouw stem via de mail te bevestigen.
Gepubliceerd op donderdag 12 januari 2017 om 16:00
Wie wordt sportman van het jaar 2016? Michiel Jorink, Dylan van Moerkerk, of Ronald Mulder? Tijdens de zesde editie van het SportGala Zwolle op zaterdag 4 februari in het Landstede Sportcentrum wordt de winnaar bekend gemaakt. Heb jij inmiddels al een stem uitgebracht via www.sportgalazwolle.nl/stemmen? Stemmen kan nog tot en met woensdag 25 januari!
Gepubliceerd op vrijdag 23 december 2016 om 20:00
De genomineerden voor de zesde editie van het SportGala Zwolle, zaterdag 4 februari 2017 in het Landstede Sportcentrum, zijn bekend. Het stemmen kan dus beginnen. Ga snel naar de site www.sportgalazwolle.nl en stem op jouw favorieten! Er kan gestemd worden tot en met woensdag 25 januari 2017.
Gepubliceerd op donderdag 22 december 2016 om 16:56
Stichting Sportief Zwolle presenteert als organisator van het SportGala Zwolle met trots haar jury voor de zesde editie van het Zwolse feest van de sport, zaterdag 4 februari 2017 in het Landstede Sportcentrum. In vergelijking met de vorige editie van het SportGala Zwolle is de jury volledig intact gebleven. Wethouder René de Heer treedt - net als vorig jaar - op als voorzitter van de vakjury.
Gepubliceerd op maandag 12 december 2016 om 16:19
Frank Evenblij presenteert zaterdag 4 februari 2017 de zesde editie van het SportGala Zwolle. De sportliefhebber is bij het grote publiek vooral bekend geworden als Jakhals van De Wereld Draait Door. Daarna maakte hij tal van eigen programma’s, waaronder de fraaie reeks Evenblij met… Samen met Erik Dijkstra presenteert hij het onconventionele sportprogramma Bureau Sport, dat in de traditie van Holland Sport ook leuke televisie is voor niet-sportfanaten.
Gepubliceerd op dinsdag 18 oktober 2016 om 13:46
De zesde editie van het SportGala Zwolle wordt zaterdag 4 februari 2017 gehouden in het Zwols ‘Theater van de Sport’, oftewel het Landstede Sportcentrum. Stichting Sportief Zwolle is opnieuw de organiserende partij en wordt ondersteund door een breed scala organisaties uit de gemeente Zwolle. De organisatie betrekt zowel top- als breedtesport bij het sportevenement. Het thema tijdens het zesde SportGala Zwolle is ‘Bluefinger Grand Slam’.